Post by stacmotoconsu on Feb 18, 2022 0:13:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Comics Bob Câu đố ggsl
Kmalu bom dokončal vse stripe ravni Bob 2
Comics Bob Hádanky rqs
Igra je bila malo frustrirajoča, a resno preveč oglasov. Moral sem izklopiti internet, da sem igro zaključil v prostih urah.. ime igre nam povej zanimivo igro "Comic Bob", prosim, dodajte več ravni in, če je mogoče, naredite vsako raven blizu 5 do 7 namesto 3, saj je končana prehitro
Zelo zelo zelo dobre oblike iger, uživajte v tem, kako posodobiti
Všeč mi je, kako naključna je ta igra in zgodba je tako smešna, povzročajo le oglasi, vendar lahko igro preprosto igrate brez povezave in z njo ne boste imeli težav. To je tako preprosta, a zabavna igra. Moj edini nasvet za igranje te igre je pričakovati nepričakovano.
Založnik, DC Comics ... ki izkorišča njegov trik, na primer eksplodiranje kosov sestavljanke, njegov zloglasni trs z vprašajem,
Čudovita igra, za počasnega človeka, brez nove ravni, katera je zadnja stopnja ali kdaj prihaja nova raven?
Še vedno čakam na nove epizode....... Koliko časa???
Comics Bob Teka-teki wflm
Igra je lepa, vendar je preveč oglasov in način, kako oglašujete svojo igro, je neumen in odvraten
Daredevil (Marvel Comics lik)
Všeč mi je bila ta igra, vendar naj bi kmalu prišel tudi preostanek epizode
Comics Bob Puzles htrr
Igra je na splošno odlična, toda tisto, kar me je pripeljalo do tega, je količina oglasov. se lahko predvaja vsakih 30 sekund*, medtem ko je prenos podatkov/wifi izklopljen, vendar jih ne morete vedno izklopiti, kajne? Izdelovalci prosim izboljšajte
Lepa igra. Toda sovražite tiste oglase vmes. Preveč, prihajajo nepotrebni oglasi.
Vau, to je lepo, ampak samo 85 stopenj brez nove igre, dodaj plz🙄🙄😏
Zelo lepa igra. Toda minila sta 2 meseca, odkar nova raven ne prihaja. Če se do jutri popoldne nove ravni ne bodo pojavile, jo bom odstranil.
Oglasi, oglasi, oglasi! Aja, več oglasov.
Snake.io Laga zzip
Všeč mi je družba saygamesbyplaystorm. Potrebujem več iger, kot je ta, zelo je zanimiva in običajno so mi všeč te vrste iger, izberite tisto ali izberite tisto, ki me zanima.
V prvi stopnji sem razmišljal o naslednji stopnji, ker je tudi bolj zanimiv in razburljiv 😍
Bravooooo
dobro ampak dodaja
Lepa igra. Odlično, če večino časa radi preživite ob gledanju oglasov.
Res le zakon
To je dobro, vendar so oglasi nadležni
Igra je tudi na nivojih super, vendar so oglasi zelo veliki in to je problem
Sem preizkuševalec beta stare šole in zaenkrat je ta igra zabavna, zato prenesite in igrajte, se sami prepričajte, do zdaj mi je všeč
To je čudovita igra, preprosto mi je všeč, vendar sem imel vmes nekaj napak, saj je igra neverjetna. Všečkajte moj komentar
Generator In Da Bi Global City 【Hack Prost】 2021
Igra je super, a obleka ženskih likov je res gola, prosim, spremenite jo. Dajte vam samo 2 zvezdici zaradi golote ženskega značaja.
Lepo je, da prenesete in igrate igro stripov Bob chapter 2, katere datum prihaja poglavje 2, kot je boj, akcija, romasion
Samo do stopnje 68, ki jo lahko igrate v 2 dneh, ne bo končal nobene druge stopnje. Jaz sem ta igra. Preveč oglasov in malo samodejnih prenosov aplikacij.
Z animacijo je bilo dostojno, a bizarna uporaba pravilnih poti preprosto nima smisla. Tudi ljudem, ki se pritožujejo zaradi manj prijaznih oglasov Paw Patrol....ali NISTE videli oglasov, katerih del je ta igra!? Spominja me na starše, ki otrokom dovolite igranje iger, kot sta CoD ali Gta, a se pritožujete nad nasiljem.....vau.
Ta igra je v lepa, vendar je glavna vsebina oglasa igre v v slaba, prosim, poskrbite, da bo dodatek malo bolj dober
Izbor med 250.000 motivi Sestavljanke • Prihranek 20% ob prvem nakupu ... Sestavljanka Marvel Comics ... Sestavljanka Bob the Builder: Bob and Wendy.
Vsakič, ko končam enega od njih in se pojavi oglas in se ne izklopi in moram začeti znova
Tri četrt stoletja Batmana - Delo
Zabavna igra, a preveč oglasov..z vsakim potezom pride en oglas.
Čeprav je grd neprimeren pogled in smešna zgodba, ima svoje vrste zabave.
Videl sem oglas, da je bil tako prekleto s**y, da sem prenesel, vendar je bil prikazan v igri talking tom, ki je tako moteča, da ni za otroke
je lepo narejena igra in je edinstvena od ostalih poceni android iger, oblikovanje likov in animacije so res drugačne in dobre, ima tudi sarkastičen način ponazoritve in zgodbe, vendar ni preveč prijazna do otrok, ker je nekaj vsebine neprimerne za njih je pa igra sicer res odlična in izbire mehke me spominjajo na Henryja Stickmina, ker ni vsaka pravilna izbira pravilna, ampak na splošno je ta igra res dobro narejena, veliko reklam je tam btw