Post by stacmotoconsu on Feb 18, 2022 0:01:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
Acest joc este atât de distractiv încât poți să mergi la cumpărături și să organizezi un concurs despre cine arată cel mai bine. Partea mea preferată din acest joc este ultima luptă de haine, unde te lupți pentru ultima îmbrăcăminte, este o piesă de îmbrăcăminte foarte ieftină. Este ca vinerea neagră, unde este foarte ieftin. Una peste alta, mi-a plăcut, vă recomand să descărcați acest joc dacă vă place să faceți cumpărături și să stilați ținute.
Urăsc acest joc atât de mult încât nu poți câștiga. Chiar dacă cumperi toate hainele, nu vei câștiga. Și sunt atât de multe reclame. Așa că vă sfătuiesc să nu descărcați acest joc. Îi dau două stele
Dau doar o stea pentru că are multe reclame și ori de câte ori mergem la prezentarea de modă, nu câștig niciodată, joc acest joc timp de 6 luni, dar totuși am doar una de două ori, vă rog. Schimbări în joc în afară de aceasta, totul este bine
Un joc grozav pe care l-aș oferi chiar dacă stelele ar putea merge la mare, iar grafica este bună
Pozele sunt foarte diferite de jocul real și toate rochiile frumoase sunt blocate, trebuie să plătiți bani reali pentru a obține acele rochii. Sper că le veți face upgrade.
Este foarte frumos,superb😇
Îmi place acest joc , dar există atât de multe lacăte , vă rog , în următoarea actualizare , deschideți toate lacătele . Eu și toți cei care au instalat acest joc vor să deschidă toate lacătele fără plata cu bani reali.
Va rog,deblocati coaforul!😠😠😠
Era mai bine dacă era gratuit
Cea mai proasta aplicatie incerc sa il descarc si mi-am sters toate jocurile pentru el si tot nu merge faceti ceva daca nu voi cauta si va voi da in judecata.
E super tare.Sa va fie rușine celora care spune ca e prost si nu merge eu il am de doua luni nu am avut nicio problema,du nu am telefoane handicapate ca voi eu il am pe cel mai bun din lume. Eu ii dau acest joc nota 100000%...
Fani
Este un joc bun, foarte interesant, dar ocupă foarte mult spațiu și, desigur, nu pot face nimic în privința asta doar pentru a-l repara și jocul ar fi de fapt uimitor, așa că voi aștepta dacă cineva răspunde. Am dat 5 stele acestui joc, este distractiv. Cred că dacă descarci te bucuri. 🌸❤😊
Acest joc are multe reclame și hainele sunt blocate
Acest joc este drăguț, dar folosirea banilor pentru a cumpăra magazinul este atât de distractivă, așa că nu poți să-l schimbi, te rog, într-adevăr, te rog, lasă-l să folosești fiecare lucru gratuit, nu uita să-l schimbi și să-l faci gratuit, sper o nouă actualizare va fi după ce o citiți și dacă nu vă instalăm jocurile, vă veți distruge, așa că vă rugăm să schimbați și să puteți face aceste lucruri, băieți ar trebui să adăugați plajă la el, deși este un joc de mall atunci când cumpărătorii și clientul poate hv fun tnx pentru a citi iubesc jocurile.
Shopping Mall Girl: Style Game Казуални xrsb
joc foarte frumos, dar vă rugăm să deblocați categorii complete
Un fost dragut
Acesta este cel mai bun joc și preferatul meu, dar conține multe reclame și acum sunt deranjat, vă rog să remediați această problemă în timp ce deschid magazinul hop sau orice alt, mai întâi, îmi arată ecran alb, apoi conține reclame și apoi se deschide, durează mult timp până mergeți la orice magazin. Voi aștepta feedback-ul dvs. și vă rog să remediați această problemă 😭😭
Lucrul pe care îl urăsc cu adevărat sunt multe dintre magazine și lucrurile sunt încuiate!! asta e chiar un lucru rau!! Atunci petrecerea timpului cu prietenii în mall nu este chiar acolo!!😫😫😤😠😠
O prietenă mi-a arătat jocul și mi-a plăcut la nebunie, dar pe tabletă la mine îmi arată eroare (cod -18). Rezolvați problema. Cât mai repede posibil.
O.K
DAAA...sau...nuuuu
Cred că este bine, dar puțin rău au rămas trei stele pentru o recenzie proastă
Payback 2 - The Battle Sandbox እንቅስቃሴ ያለባቸው oct
Garota do Shopping Casual guux
E tare tare tare tare și fain și mișto.👍👌
Shopping Mall Girl: Style Game Casual games qrqo
E destul ee bun
Shopping Mall Girl: Style Game 休閒 rzu
Îmi place acest joc 👌 dar dau 2 stele pentru magazinele și multe articole sunt închise 🥱
Nu mi-a plăcut pentru că se încarcă foarte greu
CEL MAI PROST JOC DIN LUME NU VI-L RECOMAND
Ei bine, îmi place de fapt acest joc pentru că este foarte distractiv să cumpăr lucruri, să votezi pe alții, să urmăresc concursul, să-mi machiez păpușa este atât de tare încât aș putea câștiga o mulțime de bani cumpărând rochii, haine, accesorii și altele. Dar un lucru care mă deranjează este coafura. Nu aș putea niciodată să-i adaug accesorii sau să-i schimb culorile, de aceea uneori alt concurent m-ar câștiga. Pentru a-l cumpăra trebuie să folosesc bani reali. Unele magazine fac și asta. Ei bine, doar asta am de spus la revedere
Îmi place atât de mult jocul tău, un lucru, ceea ce înseamnă că ai dat doar câteva magazine în Offline dacă ai oferit toate magazinele în Offline înseamnă superb decât jocul tău este cel mai bun joc din lume pentru noi, dar oricum mi-a plăcut jocul tău atât de mult
Știi că dacă apeși o rochie apasă din nou are o rochie cool vei câștiga dacă o folosești puțin știi că vreau să-i deblochez pe cei care sunt blocați vreau doar ca jocul să se actualizeze. Lucruri noi pe care le vreau ești tu poate schimba culoarea vip. Dar îl joc deja, doar dezinstalez și acum nu pot descărca, continui să încerc să nu funcționeze, mi-aș dori să fie un joc bun.
De ce primesc 3 stele pentru acest joc este că acest joc este frumos, dar există atât de multe reclame și este închis, vă rugăm să deschideți, acesta este un joc frumos, țineți-o tot așa
Va roooooog
este o aplicație grozavă, o iubesc, dar sper că reclamele vor fi eliminate
Este frumos dar ma enerveaza deoarece, daca din greseala dai pe sageata inapoi iar tu esti la personal shopper nu te lasa sa mai faci prezenta. Daca ei nu remediaza problema asta, eu o sa le dau dislike la toate jocurile coco
Joc acest joc Există atât de multe lucruri pe care nu le putem cumpăra, astfel încât să puteți actualiza acest joc. Acest joc este uimitor, dar..... Voi aștepta această funcție
Jocul în sine nu este rău, dar totul costă bani. Toate jocurile Coco sunt doar niște bani. Nu merită descărcat
Acest joc este doar pentru trecerea timpului, nu pentru a vă bucura..deci dau doar 1 stea..pentru că majoritatea rochiilor bune au fost blocate..saloon-ul este și el blocat, așa că voi dezinstala acest joc..sper că acest joc va merge pentru a fi mai interesant după o vreme...😐
lidia gaspar
Îmi loc ☆☆☆