Post by stacmotoconsu on Feb 17, 2022 23:55:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih resursa ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Dao bih joj više zvjezdica jer je dobra igra, ali trebali biste nam dati više poteza.. čini igru tako dosadnom kada sam morao proći igru koja je vrlo teška s 10 poteza...to se događa jer vi želite da kupiti više poteza. Ova igra je napravljena da vas PRISILJE da trošite novac...... DEFINITIVNO je napravio ovu igru da ljudi troše novac .... a Austin se ponaša kao da je on taj koji igra ovu igru... Smatram da on pokroviteljski. .
Homescapes கேஷுவல் rac
Nezahtjevne Igre. Ažuriraj : 2021-09-08. Zahtjevi : Android 4.2+. Sadržajna Ocjena : Everyone. Preuzimanja : Instalacije : 100,000,000+.
Vrh
Mom & newborn babyshower - Babysitter Game - Download ...
Zauzima previse prostora,sve drugo 👌
Android hack igre za mobitel
počelo se rušiti
Ova igra je nemoguće da ljudi s stvarno visokim razinama >7000 ikada završe događaje. Kupio sam propusnicu i 3 dana produženja i igram pretjerano i još uvijek ne mogu završiti nijedan događaj.
Nie baš kao na spotu i malo dosadno
Platila sam golden ticket ali nisam dobila sve sto sam trebala
Otkad sam ažurirao ovu igru više nisam mogao uživati u njoj ako pokušam igrati igru odmah bih se odjavio što se događa. Molimo pokušajte to popraviti na vrijeme
Dumb Ways to Die Εύκολα fglj
Igra se stalno smrzava Volim igru, ali ne mogu uživati u njoj jer se stalno smrzava ne mogu dovršiti igranje
Igra je tako zanimljiva, ali tvrda razina je preteška kako se mali live može koristiti za igranje tako teške igre. Već toliko dugo igram razinu 359 i ne prebolim to, postaje dosadno
Homescapes Казуални qrb
Dosadna je
Jako dobra igra
Budući da toliko dana svaki put kada pokušam otvoriti karticu i završiti zadatke, to pokazuje da se ažuriranje događa dok se u Play Storeu ne prikazuje ažuriranje
Volimo ovu igru, moja djeca i ja. To je naša aplikacija za igru broj 1. Nikada vam neće dosaditi različiti zadaci. Puno pogodnosti i novih izazova svaki dan, čini je uzbudljivom kao i prvi dan kada ste je igrali, čak i nakon mjeseci... savršena igra za ubijanje vremena, pogotovo kada čekate u dugom redu.
Njehh
Tako sam ljuta jer su neke razine jakoooooo teške i morate ih igrati 10000000×puta i na kraju samo ozbiljno zaradite 1 zvjezdicu!!!!!!!!!
Krš
Volim ovu igru, ali kada igram super tešku razinu uvijek se zaglavim i obično moram koristiti novčić da dobijem dodatni potez...Prolaskom 1 razine dobivate samo oko 60 ruda 70 novčića.. smiješno je... dodavanjem još samo 5 poteza na cijena prolaza 900..treba nagraditi više novčića za prolazak jedne razine..
Presporo ide preuređenja (bezveze su proslave,vrt itd...) dosadi igrat.
Igrica mi je malo dosadna
Dobro,kul ali može i bolje
Volim ovu igru
uređaji podržavajuće: iOS & Android. ZNAČAJKE. NE zabrana RIZIK! Dobiti neograničen Kovanice i više! Podržati sve sustave iOS i Android verziju.
Sviđa mi se igra, ali ima veliku količinu novca, budući da su za neke razine potrebni dani, pa koristite novčiće za dodatni pomak do točke u kojoj ih morate kupiti samo da biste nastavili
Neki nivoi se ne mogu ili jedva prolaze..
Grafika je dobra. Ali, kako povećavam razine, moram igrati danima samo da bih dobio 1 ili 2 zvjezdice. I ne plaćam da igram. Ikad. Ako dođem do točke u kojoj je nemoguće osvojiti razinu bez kupovine stvari, dat ću otkaz.
Instalirao i deinstalirao
28. razina nemoguc
The Grove Homescapes nalazi se u gradu Pacific Grove. Pacific Grove je mjesto s brojnim šetnicama poznato po akvariju koji svakako vrijedi posjetiti i
Upravo ću deinstalirati ovu igru zbog razine 60. Nemoguće je pobijediti sa samo 12 poteza. Nekada su bile 24 zašto promjena. Imam vrtne scenografije i preko 100 sam razine. Smiješno je koliko je ova razina teška.
May 2, - () Homescapes Hack, Mod, Bot & Cheat Online Generator Coins for iOS **{{Latest}}** Homescapes hack no root Stars and Coins.
Počeo sam igrati ovu igru kao način da se destresiram u trenutku kada mi je trebala smetnja. Igram već godinama i nekoliko puta sam ga deinstalirao jer je umjesto da to bude način za smanjenje stresa postao stresor. Osjećam da su kreatori igre učinili da je to teže nego ugodno. Volim gledati kako mi eksplodiraju sve boje što je ugodno. Ali ne kada moram svaki dan trošiti novac ponekad čak i samo za jedan potez da unaprijedim.
Zanimljiva igra, ali samo jedna zvjezdica za svaku razinu nije dovoljna! Ovo me izluđuje. 😑 ili povećajte broj zvjezdica prolazeći razinu ili smanjite umrtvljeno. Od zvijezda potrebnih za zadatke. Hvala!
Volio sam igrati ovu igru i imao bih gihen kt 5 zvjezdica, ali ne mogu napredovati jer svaki put kada učitam daje mi moje nagrade itd. i oni se odjavljuju. Pokušao sam deinstalirati i zatim ponovno učitati, ali ista stvar se stalno događa. Dakle, frustrirajući je dobio hrpu bodova i ne može igrati, molim vas za pomoć. Sandra
Homescapes કેઝ્યુઅલ tfrg
Treba strpljenja za ovu igru
Igrica je na početku zarazna, ali leveli postaju sve teži, pa mi trebaju dani da ih riješim, zbog toga gubim interes za igricom, što je velika šteta jer je mogla biti savršena igrica za opuštanje. Osim toga, zivcira me što se previše zvjezdica traži za glupe zadatke poput otvaranja vrata susjedi, a premalo za uređivanje kuće i otvaranje novih prostora.
Homescapes Official neto vrijednost i procijenjena zarada ...