Post by stacmotoconsu on Feb 17, 2022 23:46:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar qızılı artırır ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Yaxşı oyundu amma zalın açarını tapa bilmirəm bir müddətdir bu oyunu oynayıram amma tapa bilmirəm
eyni zamanda yaxşı və pis bir oyundur. Ümumilikdə, oynana bilən bir oyundur. data/wifi-ni söndürsəniz, çox reklam yoxdur
Yaxşı, bu oyun zəhmli kimidir və hər şeyə baxmayaraq, onu yenidən endirdim, reklamlar aldım HƏR SANIYƏDƏN bir şey götürdüm və onu yerə qoydum, əlavə etdim, ona görə də 1 ulduz bağışlayın, bəzən belə olur
Əvvəlcə oyunu çox bəyəndim, yeni otaqlar və tapşırıqlar almaq çox əyləncəli idi, baxmayaraq ki, hamı kimi həyət və zalın açarları heç yerdə görünmür. Zəhmət olmasa düzəldin! Və həqiqətən təkrarlanır, həqiqətən yeni yerlər istəyirəm. Bu da mənim üçün çox asandır. Əks halda, həqiqətən xoşuma gəlir!
Mother Simulator: Virtual Baby Simulator dwj
Mən bu oyunu sevirəm..... Amma problem ondadır ki, həyət və zalın açarını tapa bilmirik və mən hər yerə baxıram və mən bütün qapıların kilidini açıram, amma həyət və zalın qapısı deyil, bu məni əsəbiləşdirir uf😡😡😡😡😡
Telefonumda işləmir sadəcə göstərir və çıxarır
Təşəkkür edirəm çox gözəl oyundu bütün qapılar 🚪açılır amma zalın qapısı açıq deyil 🤔
Mən bəyənmədim çox pis😡😡
Bu oyunu sevirəm! amma çoxlu reklamlar olur və bəzən donur və mən darayandan sonra qızını darayıb körpənin yanına qayıdıram və qızım mənə deyir ki, 10 saniyəyə saçını darayım, xahiş edirəm bunu düzəldin təşəkkürlər 😌
Bu, həqiqətən də əla oyundur. Mən nadir hallarda reklam alıram və həyət əladır. Yeganə odur ki, mən demək olar ki, 100-cü səviyyədəyəm və hələ də zalı əldə etməmişəm. Həmçinin, səviyyələr təkrarlanmağa başlayır. Zəhmət olmasa, 100-cü səviyyəli zalın olduğundan əmin olun. Səviyyələr çox darıxdırıcıdır. Bəlkə siz parametrləri qoya bilərsiniz ki, qızınızı və qonağınızı ah çəkərək/ana deyərək söndürə biləsiniz. SUPER bezdiricidir.
Bu pisdir. körpənin gözləri yox olur və o da bədənidir və bu oyunu edən şəxs ümid edirəm qonaq otağı kimi oyundakı hər şeyi açırsan ..... və mən oyunu açanda hər şey kilidlənir və mən edə bilərəm heç vaxt körpəmlə bir şey et. Mən oyunda 5 dəqiqə oynayıram, sonra sanki oyunda heç nə edə bilmirəm, yeriyə bilirəm, görürəm ki, qaranlıq olub və oyun həmişə kilidlənmiş kimi olub və bilmirəm, amma onu sevmirdim. .
Super oyundu4️⃣0️⃣dəfə oynayıram gündə
MƏN 40 SƏVİYYƏDƏYƏM AMMA ATA HƏLƏ GÖRÜNMƏYİB və bəzi insanlar deyirlər ki, atam onlar üçün çox tez peyda olub və zalda nə problem var? Xahiş edirəm mənə cavab verin
Kaş ki, qızı "saçını daramaq" əvəzinə başqalarını da edə biləsən. Mən də körpə və itlə daha çox məşğul olmaq istəyirəm. Mabye onların atası və ya başqa anası ola bilər? Çünki bu, çox asanlıqla cansıxıcı olur 👀💦
Mən dörd ulduz verirəm, çünki o, reklamlarda o qədər çox reklam var ki, o, mənim oynamaq üçün vaxtımı yollayır, amma bu oyun çox gözəldir, sonu gözəl sondur allah, bu oyundan çoxlu reklamlarla həzz ala bilərsiniz, amma o, mənim üçün kifayət qədər yaxşıdır, çünki o, mənə bir az nifrət edən reklamlar verir. yollar mənim oynamaq üçün vaxt lakin siz çox reklam ilə özünüzü tənzimləyə bilərsiniz!
🎉🎉🎉🎉
Bu yaxşı oyundur, rəvan oyuna malikdir, gecikmir. əyləncəli! Kaş ki, bu qədər reklam olmasaydı. Ancaq bütün reklamlardan başqa, əla oyundur.
Çünki evə qayıtmalısan və uşağa, körpəyə və mənim çox xoşuma gələn bir çox şeyə baxmalısan
Qızım bu oyunu oynayır, əvvəlcə xoşuna gəlir, amma oynayaraq 43-cü gündə çatdı və oyunda ərin hələ də gəlmədiyini başa düşdü. O, YouTube-da da gördü ki, əri 7-ci gündə gəlib. Zalı isə heç açmır. Odur ki, zəhmət olmasa salonun kilidini necə açacağınızı söyləyin. Sizdən bu problemləri həll etməyinizi xahiş edirəm.
İndi yükləyirəm Gozel oyundur?
Möhtəşəm oyun bu oyun çox gözəldir 😎😎😎😎 Mən oyundan çox zövq alıram, yeganə problem reklamlardır zəhmət olmasa problemi həll edin
Oyun heyrətamizdir, mən onu çox sevirəm!!! Təfərrüatlar və qrafika möhtəşəmdir və sizin ona qoyduğunuz iş! Mən də bunun çətin olduğunu bəyənirəm! Gələcək yeniləmələri səbirsizliklə gözləyirəm! P.S. Yaxşı işlərə davam edin!!!!
Mən indi yükləyirəm məncə əla oyundu👍👍👍
İnsanlar niyə bu qədər reklam dedilər? Sadəcə məlumatlarınızı söndürün və heç bir reklam yoxdur və bu o qədər də darıxdırıcı deyil mən bu oyundan çox həzz alıram Rol oyunu kimi oflayn oyunları xoşlayıram
Mother Simulator: Virtual Baby Simulācijas spēles qsz
Bu əla oyundur, lakin bir çox əlavələrin YOLLARI var, zəhmət olmasa bunu dəyişdirin
Line Color 3D 캐주얼 게임 fkv
Bu oyunu 5 ulduz aldığımdan bir müddət keçdi, amma yükləmə çox uzun oldu. Mən nəyisə götürəndə əlavələr görünməyə davam edir və əlavələr açılır.
Kompüterdəkini eynisi
Eladir
Bu axmaq oyundur. Amma mən ona bir baxış da verərdim çünki açanda 10 dəqiqə yüklənir ondan sonra açanda ekranım donur ekranım sadəcə fırlanırdı hətta geri düyməsi də işləmirdi yükləmək vaxt itkisi və mb internet. 🤭🤭🤭🙄😣😤😑😐😶🤢🤮
Mən oyunu bəyənirəm, amma istəyərdim ki, 2 qız və ya oğlan, ya da əkiz və ya üçəm doğulmaq istəsəniz seçə biləsiniz. Və başqa bir şey daha bir neçə saç düzümü əlavə edə bilərsiniz. Siz həmçinin uşaqları əlavə edə və onları valideynin təkcə körpəsi olmadığı şəkildə dizayn edə bilərsiniz. Otaqları dizayn etməyi və özünüz dizayn etməyi bacarmalısınız, məsələn, nə geyinirsən, ərin dizaynını da bacarmalısan. Körpəni hər zaman uşaq kürsüsünə qoymasaydınız, yaxşı olardı.
Bu əla oyundur, pis deyil, həqiqətən də əyləncəlidir, amma qızınız və körpənizlə eyni vaxtda hər yerə getmək həqiqətən çətindir.
Salam gözəl oyundur amma çölə çox olmur
Bu oyun yaxşıdır amma mən oyunu oynayanda xəta baş verir ona görə xahiş edirəm bunu istənilən yolla düzəldin mən ona 5 ulduz verərdim amma yenə də düzəldin😓
MƏN bu oyunu SEVİRƏM Körpələrə qayğı göstərməyi sevirəm və demək olar ki, hər şeyi özünə cəlb edə biləcəyinizi sevirəm! Amma məni narahat edən odur ki, evin hər tərəfinə baxdım və qapıları açmağa açar tapa bilmirəm. Zəhmət olmasa bunu düzəldin! Yaxşı oyun btw
Мама Симулятор Уход за Малышом Симуляторы ted
bu, həqiqətən darıxdırıcıdır və mən təəccübləndim, çünki çoxlu yaxşı rəylər var idi, amma mənim üçün darıxdırıcı idi və o qədər də əyləncəli deyildi. oyunu gücləndirin. çünki insanların yaxşı rəylər buraxmasını istəyirəm.
Mən oyunu çox bəyənirəm, əslində heyrətamizdir, amma mənim üçün və bəlkə də bəzi insanlar üçün zalı tapmaq çətindir və ərini nə vaxt alırsınız?
Bu oyun pis deyil, sadəcə mən getmək üçün daha çox yer açmaq istəyirəm
Xahiş edirəm!.. lütfən!.. lütfən!...oyunu düzəldin.. çox pis işləyir...güclü internetim var amma bu oyun geridə qalır...bu məni əsəbiləşdirir.. həqiqətən məni əsəbiləşdirir.. .bu oyun cəlbedicidir, lakin səhvdir..
Yaxşı oyun olduğu üçün 3 ulduz qoyuram, amma övladıma təyyarə verəndən sonra 2-ci gün mənə reklam verir bütün günü bitir.
Yaxşı, ona üç ulduz verməyimin səbəbi budur. Birincisi, körpə çılpaq ola bilər, amma onu bulandırır, məncə, yaxşı olar. İkincisi, əlavə olduqda bəzən qara olur və ilişib qalır, zəhmət olmasa düzəldin.
ƏLA MÖHTƏŞƏM
Mən oyunu oynadım, çünki bala baxım istəyirdim, amma ərinə qəhvə verdiyin səviyyədən keçə bilmirəm
Bu oyuna bir ulduz verməyimin səbəbi odur ki, mən günə başlamayanda bir şeyi götürəndə əlavələr gəlir və çoxlu əlavələr olur, ona görə də lütfən onu düzəldin.
Cox xosuma geldi
Oyuna 3 ulduz verməyimin səbəbi odur ki, mən oyuna toxunanda onun yerləşdiyi və 3 dəqiqə sonra baxdığımda hələ də qalmasıdır.
Bu, ən pis oyun anlayışıdır onun həqiqətən təhqiramizdir ərinə baxmağa ehtiyacımız yoxdur biz uşağın tam himayəsinə ehtiyacımız yoxdur hər yeməyi bişirməyə ehtiyac yoxdur hətta lezbiyan insanlar üçün də bir seçim varmı? analar itin qayğısına qalmalıdırlar. Mən sözün əsl mənasında bu proqramı əldə etmişəm ki, KİŞİLƏRİN SİZİ MANİPULİYASINA İLƏ VERMƏYİN!!!!!
🤬😡😡 acılmyo
Bu oyunu çox bəyənirəm, realist və əyləncəlidir. Qızı anam ana ana deyəndə anam əsəbiləşdi və anam deyir ki, mənim kimidir, mən 87 səviyyədəyəm
Salam men bu oyunu tavsiye ederim men buna 5 uldz virem
Coxx beyendim əladı