Post by stacmotoconsu on Feb 17, 2022 23:40:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau raktų ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Labai geras zaidimas
Saunu!!!!!!!
Dance Clash : ballet - hip-hop Grand public wdys
Labai brangu žaisti, o jei negausite to, už ką sumokėjote, jie atsisakys tai padaryti, aš jau parašiau apžvalgą, kuri nustebino ji buvo ištrinta, lol ir dar vienas dalykas, man pavyko gauti deimantų iš televizoriaus mano namuose ir gatvėje, nuo atnaujinimo nebegalite to padaryti, koks pokštas
Man tai patinka, bet žaidimas dujų energija, mokesčių policija, pirmiausia galime žiūrėti vaizdo įrašą, kad gautume deimantus, bet po 10 lygio aš negaliu ... ir nesakyk tinklo problema, nes tik tada aš įdiegiau kitą programą, kurią ji įdiegė 2 minučių išspręsti problemas
Man patinka geras žaidimas 😀😀😀
Įdomus žaidimas, bet brangus ir triktis! Kai žaidžiate laimės rato kazino žaidimą, jei gaunate 500 ar 100 deimantų, jis mirksi ir pereina prie kito laiminčio daikto. Nors pirmą kartą tai buvo klaida, bet taip nutiko keletą kartų. Gana tikri, kad jie nenori, kad tu dabar laimėtum tiek daug. Tai įdomus žaidimas, bet man nepatinka, kai jie nenori mokėti. tikriausiai jį pašalins
Man patinka žaidimas 4/5 žvaigždutėmis, nes vienintelis kritimas yra tas, kad Dimonds iš esmės reikalauja ką nors nusipirkti, o jūs negalite iškeisti savo pinigų į Dimonds, kaip ir kitas programas, ir norėčiau, kad būtų būdas sužinoti, kaip atlikti kitą užduotį. gauti juos užbaigti, kad yra tik 2 žemyn patenka
Hollywood Story®: Fashion Star Aventura ninm
Man labai patinka šis žaidimas, bet suknelės yra brangios, o gauti deimantų nėra lengva, bet be to, smagu žaisti
PRIDĖKITE BŪDĄ PAKEISTI GRAFIKOS NUSTATYMUS! PRAŠAU!!! Šis žaidimas perkaista telefonus kaip išprotėjęs
Taip, man patinka šis žaidimas, taip pat sakiau, kad jūs visi turite išbandyti šį žaidimą😍😍😍
Aš žaidžiau jį savo ipad ir esu VIP ir Holywood žvaigždė, gavau tik 5 dimimanus, todėl atsisakau jo savo telefone
Nuostabu, kad šiame žaidime gyvenu labiau nei bet kuriame kitame žaidime
Nepersijungs į naują telefoną, visiškai švaistomi pinigai aprangai, kai jie priverčia pradėti naują žaidimą naujame įrenginyje
Tai smagus žaidimas, kurio aš tiesiog norėjau, kai kalbu su kažkuo ir jie neturės visą laiką, kai kalbate apie tą patį veikėją, kurį žaidžiate, jie visi atrodo keistai, juda aplinkui, tarsi jie turėtų Tourette sindromą ar kažką panašaus!! Be to, man labai patinka žaidimas!!
Hollywood Story®: Fashion Star சாகசம் fqge
Nenuleidžiu šio žaidimo, kai man darosi nuobodu, mano draugas man tai pasiūlo, ir tai nuostabu, kad jis man patiko
Negaliu pasiekti žvaigždučių parduotuvės, nors turiu narystę, kurią ką tik gavau 10 d., ji neatkurs mano pirkinio, ji vis užšąla. Negaliu naudotis naryste nuo 10 d.
Hollywood Story®: Fashion Star Pustolovske igre pwc
Aš myliu šį žaidimą nepaaiškinamu būdu! Drabužiai gražūs, istorijų begalė, renginiai puikūs! Man labai patinka viskas, kas susiję su šiuo žaidimu! *Vienintelis* dalykas, kurio norėčiau paprašyti, yra rasti būdą, kaip išsaugoti pažangą. Jei pašalinsiu žaidimą, jo susigrąžinti beveik neįmanoma, net naudojant „Facebook“, el. paštą, žaidimo ID ir viską! Taigi, jei norite, kad šis žaidimas būtų tobulas, išsaugokite mūsų žaidimo eigą. (Įsigyti deimantų tikrai sunku, bet pasistengę galite tai pasiekti.)
Kažkas su juo negerai, jis įsijungia ir išsijungia. Jis prasidėjo po to, kai baigiau įvykį ir paspaudžiu užbaigtą klavišą. Tai klaida ir didelė.
Man patinka šis žaidimas. Holivudo istorija@: Mados žvaigždė
LABAI patiko 👍😀😀
Taip pat turėtų būti šortai ir sijonai, o monetas ir brangakmenius turėtų būti šiek tiek lengviau uždirbti. Suknelės, aksesuarai ir batai turi būti ekonomiški. Be to, gavau pranešimą atnaujinti žaidimą, bet dabar atnaujinimo parinktis nematoma, todėl negaliu žaisti žaidimo.
Man patinka šis žaidimas, bet šiame žaidime Beverly Hills nori tikrų pinigų, todėl iki ryto jį ištrinsiu
Kodas: DSPBQNTD
Viskas, kas susiję su žaidimu, yra pinigai, aš žaidžiau tada staiga, daugiau jokių istorijų, kol nepabaigsiu istorijos, kuriai reikia pinigų ,dabar viskas, ką darau, tai filmuoti, rasti kolekcionuojamų daiktų ir TV laidų, žaisti mini žaidimą, būti dėmesingiems, ne visi turi pinigų. žaidimas, kai tu darai kitas skardas.
man patinka šis žaidimas, bet drabužių kaina yra juokinga ir jums reikia deimantų daugeliui užduočių arba norint dalyvauti varžybose ... ar galite palengvinti realesnę pinigų ir deimantų sumą arba padaryti drabužius ir aksesuarus tikroviškesnius pirkti... tai vienintelis dalykas, kuris nuvilia šį žaidimą. Atrodo, kad tai yra visų problema.
Žmonės, geras game'as. Vakar atsisiunčiau, o šiandien jau 20 lygių ir ryto vestuvės. Naudokit kodą: AYBVYLLD, kvieskit į draugus ir aš pasakysiu kaip taip greitai viską padariau)
Sveiki..DAUG METŲ ŽAIDAME ŽAIDIMĄ..MANAU, kad mano telefono programėlėje yra klaida..Šiandien pradėjau nuo 16 LYGIO ir kažkaip jau pasiekiau 19 lygį..prireikė Mano Mėnesio ŽAIDIMAS KASDIEN 16 lygis šiandien, kad pereičiau į 2 lygį..ŽAIDIU SĄŽININGAI ir nenoriu apgauti žaidimo ar kitų žaidėjų, kurie sunkiai dirba, kad išlaikytų savo lygį. Ar galite pažvelgti į tai, kad turėčiau būti 17 LYGIU. AČIŪ ir laimėk Diena.. Vakita Snowden
Puikus žaidimas, man patinka jį žaisti. Tačiau deimantų gauti per sunku, viskas taip brangu, o kazino žaidimai yra apgaulė. Priverčia mane mesti
žr įdomu aš jau Holivude tūrių du vaikus 😆😘
Hollywood Story®: Fashion Star Macəra gosz
Jau kurį laiką man patiko žaisti šį žaidimą ir, nors prieš paskutinį atnaujinimą būčiau jį įvertinęs 5 žvaigždutėmis, buvau toks nusivylęs, kad šiandien suteikiu jiems 3 žvaigždučių įvertinimą. Iš pradžių man atrodė, kad skelbimų ir žaidimo privilegijų santykis yra pagrįstas, tačiau po naujausio atnaujinimo dabar atsiranda atsitiktinių skelbimų, kai keliaujate iš vienos vietos į kitą, o tai visiškai negauna jokio atlygio. Jie taip trikdo, kad galiu ištrinti, jei greitai nenustos trikdyti žaidimo.
Nerekomenduočiau šio žaidimo. Gerbėjų dovanos, kurias gausite miežiai, laimės, nes „mokesčių policija“ ir tada jūs išleidžiate deimantus, tada atsitinka tas pats, o jūsų sunaudotas energijos kiekis yra visiškai kvailas, kai eini į pasimatymus žaidime, tai 5 energijos batonėliai už gerti. Kuris baigiasi neįtikėtinai greitai. Brangūs drabužiai, kuriuos turite dėvėti, tiek daiktų, kuriuos turite rasti, ir jie nuolat meta jums užduotis, o jei nedalyvaujate žaidime dieną ar dvi, prarasite gerbėjus. Nelaimingas.